Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense suma la primera victòria

L’equip que entrena José Manuel Poyato va guanyar dissabte a la pista de l’Alta Segarra per 2 a 6. El FS Unión Llagostense va fer un partit molt complet i no va tenir cap problema per sumar els tres punts. Al descans, els de la Llagosta dominaven per 1 a 2.

A la segona part, l’Alta Segarra va inquietar amb el 2 a 3, però els llagostencs van sentenciar amb tres gols i van sumar els tres primers punts de la temporada després de la derrota encaixada en el primer partit contra la Penya Recreativa Sant Feliu. Contra l’Alta Segarra van marcar Juan Carlos (2), Alberto (2), José Ángel i Efrén.

El conjunt llagostenc és cinquè amb tres punts, a tres del líder, la Penya Recreativa Sant Feliu. Dissabte, rebrà la visita del Ripoll, que és desè amb només un punt, amb l’objectiu de sumar el primer triomf a casa.

D’altra banda, el sènior B és novè al grup B de la Primera Catalana amb tres punts. El cap de setmana, va perdre el segon contra el Lloret Esportiu (6-4). Diumenge, jugarà a casa contra el Bigues i Riells, que encara no ha puntuat i és el cuer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies