Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Alta Segarra – FS Unión Llagostense A
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense vol refer-se de la derrota al primer partit de lliga a casa. Els de José Manuel Poyato visiten demà dissabte la pista de l’Alta Segarra, que va ajornar el seu primer partit.

Lloret – FS Unión Llagostense B 
El segon equip sènior del FS Unión Llagostense jugarà la segona jornada fora de casa. Els de Javi García intentaran sumar la segona victòria a la pista del Lloret. El compromís es disputarà diumenge.

CD la Concòrdia A (jornada de descans)

FUTBOL
CE La Llagosta – CD Montornès Nord
El CE la Llagosta rebrà diumenge el Montornès Nord al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 hores. Els montornesencs, que només han jugat un partit perquè a la primera jornada van descansar, vénen de guanyar per 2 a 1 contra l’Escola de Futbol Base Ripollet. La Llagosta suma 3 punts de 6 possibles.

Cirera – Viejas Glorias 
El Viejas Glorias vol trencar la dinàmica de dues derrotes seguides. El conjunt llagostenc, que ocupa el penúltim lloc, buscarà aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada al camp del Cirera, que és tercer amb 6 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol –  Bordils C
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta inicia la lliga com a local. El conjunt de Xavi Canalejas rebrà el Bordils C diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores.

Garbí B – HC Vallag
El sènior masculí de l’HC Vallag estrenarà categoria demà dissabte amb la Tercera Catalana -fins a la temporada passada anomenada Tercera Preferent-. Els de Pedro Iglesias visiten la pista del Garbí B de Palafrugell.

Entrenament selecció catalana d’handbol
La selecció catalana infantil masculina s’entrenarà diumenge a la tarda al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies