El sènior masculí del Joventut Handbol debuta diumenge a la lliga contra el Bordils C

0
24

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta començarà la lliga el proper cap de setmana. Els de Xavi Canalejas rebran diumenge la visita del Bordils C a partir de les 19 hores al Pavelló Antonio García Robledo. El Joventut Handbol milita al grup A de la Segona Catalana i s’ha reforçat amb diversos jugadors amb l’objectiu de lluitar per l’ascens de categoria.

D’altra banda, Carla Canalejas, Ari Muñoz i Sofia Serrano han estat convodades, de nou, per participar en entrenaments de les seleccions catalanes, mentre que  Yusupha Kejera, jugador del cadet,  participarà diumenge en l’entrenament de la selecció catalana a Sant Vicenç dels Horts i Carlos Gómez, també membre de la base del Joventut Handbol, s’entrenarà diumenge amb la selecció catalana infantil al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí