Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol debuta diumenge a la lliga contra el Bordils C

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta començarà la lliga el proper cap de setmana. Els de Xavi Canalejas rebran diumenge la visita del Bordils C a partir de les 19 hores al Pavelló Antonio García Robledo. El Joventut Handbol milita al grup A de la Segona Catalana i s’ha reforçat amb diversos jugadors amb l’objectiu de lluitar per l’ascens de categoria.

D’altra banda, Carla Canalejas, Ari Muñoz i Sofia Serrano han estat convodades, de nou, per participar en entrenaments de les seleccions catalanes, mentre que  Yusupha Kejera, jugador del cadet,  participarà diumenge en l’entrenament de la selecció catalana a Sant Vicenç dels Horts i Carlos Gómez, també membre de la base del Joventut Handbol, s’entrenarà diumenge amb la selecció catalana infantil al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies