Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Aquesta tarda se celebrarà el ple ordinari del mes de setembre

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta sotmetrà aquesta tarda a votació el compte general municipal de l’any 2015. La sessió plenària ordinària, corresponent al mes de setembre, se celebrarà a partir de les 19 h.

A més d’aquest punt, al ple d’aquesta tarda es donarà compte dels diferents informes sobre la situació pressupostària, l’estat de la morositat i del període mitjà de pagament corresponents al segon trimestre de l’any, en compliment amb la legislació vigent.

A la sessió plenària del mes de setembre es discutiran quatre mocions, tres presentades per Ciutadans i una per Esquerra Republicana. El grup municipal del partit taronja sotmetrà per a la seva aprovació una moció de rebuig a la resolució del Parlament de Catalunya relativa a l’informe i conclusions de la Comissió d’estudis del Procés Constituent. El segon document de Ciutadans fa referència a l’assetjament escolar i la tercera moció parla de la relació dels espais electorals.

La moció presentada per Esquerra Republicana demana la celebració d’un acte institucional d’homenatge al President Lluís Companys i a les víctimes i represaliats durant el franquisme.

En ser una sessió ordinària, el darrer punt de l’ordre del dia serà el de precs i preguntes. El ple començarà a les 19 h i serà retransmès per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies