Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Murga recapta més de 900 euros per a la Fundació 5p-

murga fundación 5p-La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir ahir l’acte de lliurament de la recaptació aconseguida per la Murga en benefici de la Fundació 5p-. En total, la colla ha recollit 905 euros durant la campanya que ha realitzat durant els darrers mesos. A l’acte eren presents una representació dels membres de la Murga, la delegada de la Fundació 5p- a Catalunya i veïna de la Llagosta, Jennifer Viejo, i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

Els diners recaptats serviran per poder finançar teràpies per als afectats per la Síndrome 5p-, com ara el taller d’oci que tenen en marxa. Des de la Fundació 5p-, s’han mostrat molt agraïts per aquesta campanya, no només per l’aportació econòmica, sinó també per la tasca d’informació i conscienciació que ha suposat al nostre municipi. Jennifer Viejo, que és mare d’una noia amb aquesta síndrome, la Sara, va indicar durant l’acte d’ahir que els va sorprendre la bona resposta de la ciutadania a aquesta campanya. Viejo considera que “per a nosaltres, és molt important que ens coneguin; d’aquesta manera, la gent també et pot ajudar”.

La campanya es va iniciar al mes de juliol amb una crida a mullar-se per la síndrome 5p- i compartir-ho a les xarxes socials. També, es van repartir unes guardioles pels comerços de la Llagosta per recaptar diners. El moment més destacat de la iniciativa va arribar amb la Festa Major, des de la Cercavila Canalla, fins al cremat de rom, passant per la Paella Popular o el Concurs de truites. La quantitat es va incrementar a darrera hora gràcies a una aportació de l’Esplai Dijoc. Pepe Monterrubio, membre de la Murga, creu que la quantitat aconseguida és molt important. Monterrubio ha avançat que “ja tenim una petició per al proper any, que tirarem endavant”.

A l’acte va estar present l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que va destacar la importància d’aquest tipus d’accions solidàries a la nostra localitat i que amb aquesta iniciativa es facilita la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies