L’Oficina de Català amplia el termini d’inscripcions als cursos de català

0
122

L’Oficina de Català de la Llagosta ha ampliat fins al 19 d’octubre el període de matriculacions als diferents cursos presencials i a distància per a adults. Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert.

Enguany, com a novetat, l’Oficina de Català ofereix dos cursos: Lectura en veu alta i Grup de conversa. A més, s’imparteixen els tres cursos oficials de nivell bàsic: per a persones que no parlen ni entenen el català, per a persones que el parlen amb dificultat i per a persones que parlen una mica català i l’entenen força. A la Llagosta també ofereixen cursos de nivell Elemental i Intermedi.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Català, al passeig del Pintor Sert, 2-4, planta baixa, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i dimecres també per la tarda, de 16 a 18.30 h

Publicitat