Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Un gol al minut 89 dóna la victòria al primer equip del CE la Llagosta

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar diumenge al camp de la Sabadellenca B gràcies a un gol al minut 89. Hugo Andrés Martínez va posar el definitiu 2 a 3 en el marcador i va donar la primera victòria de la temporada a l’equip llagostenc.

A la primera part, els d’Humberto Velasco van marcar dos gols mitjançant Sebastian Ionut Raduta i podrien haver marxat al descans amb un resultat més favorable perquè van gaudir de nombroses ocasions per marcar. A la represa, els locals van aprofitar-se d’un moment de bogeria en el partit i en quatre minuts van marcar dos gols, el 2 a 2 de penal. L’equip llagostenc no va baixar els braços i al minut 89 va veure la recompensa a la feina feta amb el tercer gol per una bona acció individual d’Hugo Andrés Martínez.

El CE la Llagosta ocupa el quart lloc amb 3 punts. Diumenge disputarà la tercera jornada contra el Montornès Nord al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 hores. Els montornesencs, que només han jugat un partit perquè a la primera jornada van descansar, vénen de guanyar per 2 a 1 contra l’Escola de Futbol Base Ripollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies