Un gol al minut 89 dóna la victòria al primer equip del CE la Llagosta

0
113

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar diumenge al camp de la Sabadellenca B gràcies a un gol al minut 89. Hugo Andrés Martínez va posar el definitiu 2 a 3 en el marcador i va donar la primera victòria de la temporada a l’equip llagostenc.

A la primera part, els d’Humberto Velasco van marcar dos gols mitjançant Sebastian Ionut Raduta i podrien haver marxat al descans amb un resultat més favorable perquè van gaudir de nombroses ocasions per marcar. A la represa, els locals van aprofitar-se d’un moment de bogeria en el partit i en quatre minuts van marcar dos gols, el 2 a 2 de penal. L’equip llagostenc no va baixar els braços i al minut 89 va veure la recompensa a la feina feta amb el tercer gol per una bona acció individual d’Hugo Andrés Martínez.

El CE la Llagosta ocupa el quart lloc amb 3 punts. Diumenge disputarà la tercera jornada contra el Montornès Nord al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 hores. Els montornesencs, que només han jugat un partit perquè a la primera jornada van descansar, vénen de guanyar per 2 a 1 contra l’Escola de Futbol Base Ripollet.

Publicitat