Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia comença la lliga amb una victòria

cd la concordia 2016-2017El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana el primer partit de la temporada al grup 2 de la Segona Nacional. Les de la Llagosta van vèncer per 1 a 3 l’Esparreguera.

El partit va ser complicat, tot i que les d’Iván Beas van dominar. Al descans, es va arribar amb un marcador de 0 a 2. A la represa del joc, l’Esparreguera va fer el seu únic gol, amb una jugada desafortunada per a la Concòrdia, ja que la pilota va rebotar en una jugadora del club llagostenc, que va desviar la seva trajectòria i va acabar entrant a porteria.

La resta del partit, les de la nostra localitat van treballar molt per mantenir el resultat i, finalment, van poder arrodonir la jornada amb un altre gol que els assegurava la victòria.

Després d’aquest primer enfrontament de lliga, la Concòrdia tindrà jornada de descans el proper cap de setmana. Així, no tornarà a la competició fins al 8 d’octubre, quan visitarà la pista del Palau.

Publicitat

Publicitat

Més notícies