Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Bona participació a la Diada de la Bicicleta de la Llagosta

Bicicletada 2016 (45)Més de 200 persones han participat a la Diada de la Bicicleta que s’ha celebrat avui a la Llagosta. Durant gairebé una hora, han recorregut els carrers de la nostra localitat ciclistes de totes les edats. La Bicicletada formava part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016.

La festa de la bicicleta ha començat al Parc Popular i ha finalitzat a la plaça de la Sardana. A l’arribada, l’Ajuntament ha ofert una beguda per a tothom i unes motxilles als més petits. A més, hi havia un inflable i l’Esplai Dijoc ha organitzat tot un seguit de tallers infantils.

Bicicletada 2016 (15)Al migdia, ha començat la primera sessió de ciclo outdoor, a càrrec dels BTT Bikers la Llagosta i de l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS, amb la col·laboració del CEM El Turó. En total s’han fet dues rondes de ciclo outdoor. Finalment, no s’ha pogut realitzar el taller de manteniment de bicicletes.

Concurs fotogràfic

D’altra banda, aquesta nit, a les 24 h, finalitza el termini de presentació de fotografies digitals al Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2016, convocat pel Consistori. Pot participar-hi tothom que vulgui. El concurs consisteix en la publicació d’imatges sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta #mobilitatlallagosta16.

Les fotografies hauran d’estar fetes a la Llagosta i incloure un element diferenciador i identificable del transport i la mobilitat que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la mobilitat sostenible.

Un jurat triarà les quatre fotografies que consideri millors. Els premis del concurs consistiran en sopars o dinars que ofereixen els restaurants col·laboradors amb el certamen.

Control de fums

Al llarg de la setmana, concretament dilluns, dimarts i dijous, la Policia Local ha fet controls de fums als vehicles de les persones que han volgut participar a la campanya. En total, s’han analitzat 54 vehicles. Tots han donat uns paràmetres de contaminació per sota dels màxims permesos per la normativa. Els controls s’han pogut realitzar gràcies a una unitat mòbil cedida per la Generalitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies