8.8 C

El sènior A del FS Unión Llagostense s’estrena amb derrota

Efrén inicia una acció d'atac.
Efrén inicia una acció d’atac.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda per 1 a 3 contra la Penya Recreativa Sant Feliu en el seu debut a la Lliga Nacional Catalana. Els llagostencs no han estat encertats i el seu rival ha aprofitat molt bé les seves errades defensives. Els dos porters locals, Javi i Abraham, han tingut intervencions de molt de mèrit, però no han pogut evitar la derrota.

La primera part ha estat molt igualada amb ocasions per als dos equips, però no hi ha hagut gols. El 0 a 1 ha arribat al minut 3 de la segona part i ha fet molt de mal al conjunt de José Manuel Poyato, que avui només tenia les baixes dels dos germans Soria. Els visitants han marcat el 0 a 2 al minut 9 en una jugada de contracop.

El FS Unión Llagostense s’ha refet i ha reduït les diferències amb un gol de Marc al minut 11. Dos minuts després, els de la Llagosta han disposat s’una triple oportunitat seguida per empatar, però els ha faltat encert. Els de Sant Feliu amb sentenciat al minut 18 en transformar un doble-penal.

La propera jornada, el conjunt llagostenc anirà a la pista de l’Alta Segarra.