Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Esparreguera – la Concòrdia A
El sènior femení A del Club Deportivo la Concòrdia començarà la competició de lliga demà dissabte a la pista de l’Esparreguera. El partit es disputarà a les 18 hores. El conjunt llagostenc, dirigit per Iván Beas, tornarà a jugar al grup 2 de la Segona Nacional amb l’objectiu de mantenir la categoria.

FS Unión Llagostense A – Penya Recreativa Sant Feliu
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense debutarà demà dissabte a la Lliga Nacional Catalana, la màxima categoria que organitza la Federació Catalana de Futbol Sala. Els de José Manuel Poyato jugaran contra la Penya Recreativa Sant Feliu a partir de les 18.30 hores al CEM El Turó.

FS Unión Llagostense B – Clot
El segon equip sènior del FS Unión Llagostense també començarà la lliga aquest cap de setmana. Els de la Llagosta rebran diumenge a les 12 hores al CEM El Turó la visita del Clot en partit corresponent a la primera jornada del grup B de la Primera Nacional Catalana.

FUTBOL
Sabadellenca B – CE La Llagosta
El CE la Llagosta jugarà la segona jornada del campionat de lliga i visitarà el camp de la Sabadellenca B. El compromís tindrà lloc diumenge a les 11.30 hores.

CD Viejas Glorias – Sant Celoni
El Viejas Glorias jugarà demà dissabte la segona jornada del campionat contra el Sant Celoni. El partit tindrà lloc a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El Sant Celoni va guanyar el primer partit de la temporada contra l’Atlètic Teià per 8 a 3 i és un dels favorits per assolir l’ascens.

HANDBOL
Joventut Handbol – Palautordera B
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta jugarà un amistós demà dissabte contra el Palautordera B. El compromís tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 20 hores.

Sant Esteve Sesrovires – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol jugarà un amistós demà dissabte a la pista del Sant Esteve Sesrovires. El partit tindrà lloc a les 13.30 hores.

Entrenaments selecció catalana
Les seleccions cadet i juvenil entrenaran diumenge a la tarda al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies