Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

El Vallag guanya el segon Torneig Mero Alonso

Foto: Miquel Rufach
Foto realitzada per Miquel Rufach.

El sènior de l’Handbol Club Vallag va ser el guanyador del segon Torneig Mero Alonso, organitzat per l’entitat. Els de la nostra localitat van guanyar dissabte el seu rival, el Sant Andreu de Palomar. El juvenil també va aconseguir el trofeu a la seva categoria en el triangular que es va disputar el mateix dissabte. La competició va tenir lloc al Pavelló Antonio García Robledo, que va registrar una bona afluència de públic.

El segon Torneig Mero Alonso va comptar amb la participació d’onze equips, quatre dels quals del club llagostenc, en quatre categories diferents. El partit del sènior va servir per tancar la jornada. El tècnic local, Pedro Iglesias, va aprofitar l’enfrontament per conjuntar un equip que compta amb tres noves incorporacions. Els llagostencs van mostrar un bon nivell davant d’un equip de la mateixa categoria, la nova Tercera Catalana, antiga Tercera Preferent.

Previ al partit del sènior, el conjunt juvenil va disputar un triangular, que va guanyar amb comoditat. Els de la nostra localitat es van enfrontar al Cerdanyola i al Sabadell. Al matí van disputar els seus partits els alevins i els infantils. Els alevins, que jugaven el seu primer partit, van perdre contra el Cerdanyola. L’infantil va jugar un triangular contra el Sabadell i el Barberà. Els llagostencs van quedar en tercera posició.

Inici de la Lliga a la Tercera Catalana

D’altra banda, el sènior del Vallag començarà la lliga el proper 1 d’octubre. Els llagostencs visitaran la pista del Garbí B de Palafrugell. L’equip entrenat per Pedro Iglesias va aconseguir l’ascens la temporada passada. La Federació ha canviat la denominació de les categories. Així, la Tercera Catalana passa a ser la Quarta i la Tercera Preferent és ara la Tercera, que és on militarà el conjunt llagostenc.

A més del Garbí B, el Vallag tindrà els següents rivals: Terrassa B, Montgrí, Manyanet B, Sant Cugat C, Berga, Procer Cerdanyola B, Sant Esteve de Palautordera B, Sant Llorenç–Sant Feliu de Llobregat B, Esplais, Ripollet, Esplugues C i Sant Martí Adrianenc C.

Publicitat

Publicitat

Més notícies