Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense comença la lliga dissabte

IMG_5209El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense debutarà dissabte a la Lliga Nacional Catalana, la màxima categoria que organitza la Federació Catalana de Futbol Sala. Els de José Manuel Poyato jugaran contra la Penya Recreativa Sant Feliu a partir de les 18.30 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El sènior A del FS Unión Llagostense ha incorporat cinc jugadors procedents de l’Olimaja, Abraham, Efrén, Carlos, Alberto i Xavi. A més, Alberto Joyera ha pujat del sènior B. L’única baixa respecte a la plantilla de la temporada passada és José Muñoz.

José Manuel Poyato ha indicat avui que són ambiciosos i que aspiren a quedar entre els tres primers classificats. El cap de setmana passat, els de la nostra localitat van derrotar el Sagrerenc per 0 a 1 en partit amistós.

D’altra banda, el segon sènior del FS Unión Llagostense també començarà la lliga el proper cap de setmana. Els de la Llagosta rebran diumenge (12 h) la visita del Clot en partit corresponent a la primera jornada de lliga al grup B de la Primera Nacional Catalana.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies