Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Llagosta es convertirà en l’escenari del primer Apocalipsi Zombi de la comarca

volats apocalipsi zombiLa Llagosta acollirà el proper 5 de novembre una sessió d’Apocalipsi Zombi, un joc d’aventura en viu en el que es pot participar en primera persona. La colla dels Volats porta a la nostra localitat aquesta proposta, que està triomfant allà on s’organitza.

La nit del 5 de novembre, la Llagosta es convertirà en l’escenari d’un joc que vol simular una invasió de zombis. El joc s’inspira en les actuals sèries i pel·lícules de ciència ficció de temàtica zombi, com ara Guerra Mundial Z o The Walking Dead. Els participants es divideixen en dos bàndols: els supervivents, que han de lluitar per sobreviure, i els zombis, que tenen per missió estendre el virus mortal.

Per formar part d’aquesta experiència, cal inscriure’s al web www.zombis.net. Cada persona podrà escollir a quin bàndol vol jugar. També hi ha places de figurant per a aquells que vulguin ser soldats, científics, traïdors,…

Aquesta és la primera Apocalipsi Zombi que s’organitza a la nostra comarca. El joc comença a tenir força seguidors, que visiten aquelles localitats que es converteixen en escenari de la partida.

Publicitat

Publicitat

Més notícies