Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Ja estan a la venda els tiquets per participar a la Zumba Gegant per la Marató de TV3

La Colla Gegantera de la Llagosta se suma un any més a la Marató de TV3. En aquesta ocasió, la festa tindrà lloc a la plaça de la Sardana. Una zumba gegant serà l’eix principal de la jornada solidària, que tindrà lloc el 13 de novembre.

La sessió de zumba comptarà amb una quinzena de monitors i monitores que dirigiran la classe. Les places estan limitades a 300 persones. Els tiquets es poden aconseguir per cinc euros posant-se en contacte amb la Colla Gegantera o bé amb qualsevol dels monitors de zumba.

Per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, també es portaran a terme altres activitats. L’Esplai Dijoc realitzarà tallers infantils, per un euro, i El Taller d’Ideo M.J. oferirà pinta-cares solidaris, per tres euros. Els més petits també disposaran d’una zona de zumbakids. Els organitzadors instal·laran una barra de bar a preus populars.

La jornada començarà a les 10 h amb una exhibició de dansa oriental d’Oriental Dance de l’associació Veus de Dona. A les 10.30 h, tindrà lloc una actuació de bollywood, a càrrec de l’Associació d’Arts Humanes de Santa Perpètua. La sessió de zumba gegant començarà a les 11 h i s’allargarà durant tres hores.

La Colla Gegantera organitza aquesta jornada solidària juntament amb el professor de zumba Alexis Rosales i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies