Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Viejas Glorias perd el primer partit de lliga

El Club Deportivo Viejas Glorias va començar diumenge la nova temporada amb derrota. Els llagostencs van perdre contra el Veterans Mataronesa per 3 a 1 en el seu debut a la Cinquena Divisió.

El conjunt local va avançar-se i el Viejas Glorias, en el minut 48, va fer l’empat mitjançant Miguel. Poc després, el Veterans Mataronesa va marcar el segon gol i va dictar sentència amb un tercer gol, quan jugava amb un home menys per expulsió.

El proper partit del Viejas Glorias serà contra el Sant Celoni dissabte a les cinc de la tarda al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El Sant Celoni va guanyar en el primer partit de la temporada contra l’Atlètic Teià per 8 a 3 i és un dels favorits per assolir l’ascens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies