Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La nova gegantona de la Llagosta ja forma part de la família gegantera catalana

Fira del Món Geganter (Mariona)La Colla Gegantera de la Llagosta s’ha mostrat molt satisfeta amb la presentació de la nova gegantona, la Mariona, en el marc de la desena Fira del Món Geganter. L’acte va tenir lloc ahir a Llinars del Vallès, seu aquest any de l’esdeveniment.

La Mariona va estar acompanyada de tres gegants més de la Llagosta, el Josepet, la Blanqueta i en Llago. La gegantona va participar a la presentació de les noves figures de la temporada 2015-2016. Després de la foto de família, es va fer la cercavila pels carrers de Llinars. L’esdeveniment formava part de la programació de la desena Fira del Món Geganter, organitzada per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. El president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, ha comentat que per a ells “ha estat tot un honor haver presentat la Mariona a tot el món geganter de Catalunya”.

La propera activitat en la qual participarà la Mariona serà la sortida anual de cap de setmana que organitza la Colla Gegantera. Aquest any, els membres de la Colla i els gegants de la nostra localitat aniran els dies 8 i 9 d’octubre a Fraga, on prendran part a la trobada de dissabte al vespre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies