Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta domina contra el Can Mas però perd per la mínima

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre el cap de setmana el primer partit de lliga per la mínima. Els d’Humberto Velasco van encaixar la primera derrota contra el Can Mas de Ripollet per 1 a 2.

Els llagostencs es van avançar a la mitja hora de joc amb un gol de Xavier Virgili i van gaudir d’ocasions per ampliar el marcador. La falta de punteria va fer miques el bon joc dels locals i abans del descans el Can Mas va empatar. A la represa, els visitants van marcar el segon gol al minut 63. Fins al xiulet final, la Llagosta va intentar sense èxit marcar l’empat.

El CE la Llagosta visitarà la propera jornada el camp de la Sabadellenca B, que va perdre a la primera jornada contra l’Escola de Futbol Base de Ripollet per 2 a 1. El compromís tindrà lloc diumenge a les 11.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies