Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
AECS l’Hospitalet – la Concòrdia A
El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia jugarà diumenge a la pista de l’AECS l’Hospitalet un partit de pretemporada.

Sagrerenc – Unión Llagostense A
El conjunt que entrena José Manuel Poyato es desplaçarà diumenge al terreny de joc del Sagrerenc per jugar un amistós.

FUTBOL
CE La Llagosta – Can Mas Ripollet
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta començarà la lliga el proper cap de setmana. Els llagostencs rebran diumenge (12.30 h) la visita del Can Mas de Ripollet.

Mataronesa – CD Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias iniciarà la lliga diumenge (8 h) al camp del Veterans Mataronesa. El conjunt llagostenc va canviar de federació a finals del curs passat i aquesta campanya s’estrenarà a la Cinquena Divisió de l’Agrupació de Futbol Veterans del Vallès i Maresme, que és la categoria més baixa.

HANDBOL
Torneig Mero Alonso
L’Handbol Club Vallag organitzarà demà dissabte el segon Torneig Mero Alonso, una competició inclosa en la programació de la Festa Major de la Llagosta. Tots els equips de l’entitat jugaran a partir de les 10 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Joventut Handbol – Sant Cugat B
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta jugarà diumenge un partit amistós contra el Sant Cugat B. El partit es disputarà a partir de les 19 h al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Joventut Handbol femení – Polinyà
El sènior femení del Joventut Handbol jugarà demà a Polinyà un amistós. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les 20 h.

JUDO
Lliga Oberta Catalana
Demà dissabte al matí, quatre membres del Club Judo-Karate la Llagosta participen a la Lliga Oberta Catalana, que tindrà lloc al Pavelló Llars Mundet de Barcelona. Els lluitadors són Badim Ivancea, en menys de 66 quilos; Bogdan Ivancea, en menys de 81 quilos; Sergiu Ivancea, en menys de 73 quilos; i Andrei Ivancea, en més de 81 quilos.

Trofeu judo terra Francesc Talents
Demà dissabte a la tarda, el membre del Club Judo-Karate la Llagosta Héctor Roura participarà en el campionat específic de judo al terra, en la categoria de menys de 81 quilos. El campionat tindrà lloc al Pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies