Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Els gegants de la Llagosta estaran presents a la X Fira del Món Geganter

La nova gegantona, la Mariona, es presentarà a la Fira
La nova gegantona, la Mariona, es presentarà a la Fira.

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà aquest cap de setmana a la desena edició de la Fira del Món Geganter. Aquest esdeveniment, que enguany es desenvolupa a Llinars del Vallès, és una de les tres activitats principals que organitza l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

La Fira del Món Geganter ofereix un punt de trobada i d’intercanvi a totes aquelles persones, entitats, empreses, artesans, constructors, luthiers, llibreters o músics interessats en la cultura gegantera. Demà dissabte, es desenvoluparan tot un seguit de tallers, exposicions i altres propostes.

Diumenge, la Fira comptarà amb la presència de quatre dels cinc gegants de la Llagosta, el Josepet, la Blanqueta, en Llago i la nova gegantona, la Mariona, que participarà a la presentació de les noves figures de la temporada 2015-2016. La Colla Gegantera sortirà a les 9 h des del Centre Cultural. A les 10 h, es farà la plantada de gegants a Llinars del Vallès. Una hora més tard, tindrà lloc la presentació de les noves figures i, després de la foto de família, començarà la cercavila. L’acte acabarà al voltant de dos quarts de dues.

Publicitat

Publicitat

Més notícies