Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias enceta diumenge la lliga en la nova federació

El Club Deportivo Viejas Glorias iniciarà la lliga diumenge a les vuit del matí al camp del Veterans Mataronesa. El conjunt llagostenc va canviar de federació a finals del curs passat i aquesta campanya s’estrenarà a la Cinquena Divisió de l’Agrupació de Futbol Veterans del Vallès i Maresme, que és la categoria més baixa.

El Viejas Glorias jugarà el seu primer partit encara sense entrenador després de la marxa de Julio Giménez per motius personals. Fins que la directiva no incorpori a un nou tècnic, la banqueta llagostenca estarà dirigida pel seu president, Alonso Rodríguez. L’objectiu de l’equip per a aquesta temporada és lluitar per l’ascens a la Quarta Divisió.

La Cinquena Divisió està formada bàsicament per equips del Vallès i Maresme com Soviets Cànoves, Palautordera, Canet, Sant Miquel, Pla d’en Boet, CADE, Real Coloma, Penya Pineda, los Molinos B, Molletense, Cirera, Atlètic Cardedeu, Sant Celoni, Atlètic Teià i Mataronesa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies