Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Daniel Muñoz i Mariano Cuenca guanyen la mini Supercopa d’Espanya cadet d’handbol

Els llagostencs Mariano Cuenca, de 15 anys, i Daniel Muñoz, de 14, es van proclamar campions de la mini Supercopa d’Espanya cadet d’handbol dissabte a Pamplona. Els dos van aconseguir el títol amb l’equip cadet A del FC Barcelona, que va superar en la final el conjunt amfitrió, l’Anaitasuna; i a la semifinal,  l’equip basc del Zarautz.

Cuenca afronta la seva tercera temporada a les files del Barça jugant de porter; i Muñoz la segona i destaca a la primera línia del joc. L’objectiu de l’equip del Barça per a aquesta campanya serà intentar classificar-se per a les fases estatals.

Els dos esportistes de la nostra localitat van començar a despuntar ja fa anys a la base del Joventut Handbol la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies