Dimarts, 23 abril 2024
14.1 C
La Llagosta

Engreskada 2016

Foto: Facebook Engreskada
Foto: Facebook Engreskada.

Novament l’Engreskada tornarà a animar la Festa Major de la Llagosta. Les colles dels Saltats i dels Volats participaran novament en aquesta competició amistosa que té com a objectiu fer passar una bona estona a tothom que així ho desitgi.

Enguany, les dues colles estan cridades a trobar-se el dia abans de l’inici oficial de la Festa. Dijous, 8 de setembre, a les 24 h, l’Engreskada ha convocat Km 0 per donar inici a les proves des del balcó de l’Ajuntament.

Divendres, després del pregó que anirà a càrrec dels Sangrinaris per celebrar el seu 25è aniversari, els Saltats i els Volats posaran en escena Guatatiboa. Les dues colles demostraran a partir de les 22 h les seves dots escèniques a l’Espai de Concerts, a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

La prova de dissabte porta per nom Aquí hay tomate i es desenvoluparà a partir de les 18 h a la plaça de la Sardana.

Per a diumenge, l’Engreskada ha preparat la darrera prova abans de la ja tradicional panotxada. A partir de les 16 h, els Saltats i els Volats estan cridats a participar en La pura, a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Fotos: Facebook Volats
Fotos: Facebook dels Volats.

El darrer dia de Festa Major, dilluns 12 de setembre, a les 19 h començarà Campus panotxae, al carrer de les Escoles. Aquest mateix dia, a les 22.30 h, l’Engreskada donarà a conèixer quina colla s’emporta el trofeu aquest any. A l’igual que l’any passat, l’acte es farà a l’escenari de l’Espai de Concerts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies