Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Concerts Festa Major 2016

la loca histeria rubi
Foto: web La Loca Histeria.

Aquesta Festa Major, l’actuació estrella de l’Espai de Concerts estarà protagonitzada per La Loca Histeria, una banda molt particular que fa dels seus concerts tot un espectacle. La formació és més que una banda de versions o una orquestra de festa major. La Loca Histeria està formada per vuit personatges que fan un viatge còsmic pel món de la música. L’actuació començarà dissabte a les 00.30 h

La Bambula

La Bambula Foto Sergio Más Navarro
Foto: Sergio Más Navarro.

Aquesta jove banda, formada l’any passat, tocarà abans de La Loca Histeria, a les 23 h. La Bambula neix d’una proposta del seu vocal Samueliko (cantante de Samueliko y Los Guailers) a Joni Fuentes (bateria de Los Barrankillos). El grup es va completar amb el baixista Carlos Felices (D’Callaos), Polcha (trombonista de La Hawha Band), Mila González (trompetista de Balkan Paradise Orchestra) i Gerard Araiz (guitarrista de Folkats de l’ala).

Publicitat

Publicitat

Més notícies