Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull avui dimecres el veredicte del Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta

El Centre Cultural acull avui el veredicte i el lliurament de premis de la setzena edició del Concurs Estatal de Fotografia organitzat pel Foto-Club la Llagosta amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’acte tindrà lloc a partir de les set de la tarda al Centre Cultural.

La deliberació del jurat està oberta a tot el públic. El certamen té dos temes: lliure i la Llagosta. Els premis oscil·len entre els 250 euros del primer classificat al tema lliure i els 50 del tercer premi del tema la Llagosta. També hi haurà diplomes per als quarts i cinquens classificats.

L’exposició amb un recull de fotografies del certamen es podrà veure del 9 al 30 de setembre al vestíbul del mateix Centre Cultural de cinc a vuit de la tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies