Dimarts, 16 abril 2024
17.3 C
La Llagosta

Espai concerts 2016

La plaça de l’Alcalde Sisó Pons repetirà aquest any com a Espai de Concerts. L’escenari acollirà, a més de música, altres activitats de la programació de Festa Major.
– Divendres, 9 de setembre
Després de la Guatatiboa, la prova musical de l’Engreskada, l’Espai de Concerts s’omplirà de música electrònica amb Vips Killing The Summer 2016, a càrrec de l’Associació de Djs de la Llagosta, de 23.30 a 5 h.

– Dissabte, 10 de setembre
La colla dels Volats organitza, a partir de les 12 h, una competició de Free Style. Aquest concurs de ball està obert a infants i joves de 3 a 17 anys.
El concert de la nit estarà protagonitzat per dues bandes, La Bambula (23.30 h) i La Loca Histeria (00.30 h). La Bambula és una formació integrada per músics d’altres grups coneguts a la nostra població com Samueliko y los Guailers o Folkats de l’ala. Pel que fa a La Loca Histeria, són vuit personatges que fan un viatge per la geografia mundial, barrejant música i espectacle.
La nit acabarà amb Música DJ – Barraka Rock (3 h). La sessió està organitzada per la Comissió Jove de Festa Major ’16.

– Diumenge, 11 de setembre
La proposta d’aquesta nit (23 h), un concurs de karaoke, servirà per celebrar el 30è aniversari de Ràdio la Llagosta. L’All Star Karaoke Band posarà la música en directe. Els participants que pugin a l’escenari estaran acompanyats d’una banda que tocarà la música dels seus temes preferits. Hi haurà premis per als millors intèrprets. Podeu consultar el repertori de la banda al web www.allstarkaraoke.info.

– Dilluns, 12 de setembre
El matí de dilluns, a partir de les 12 h, l’Espai de Concerts acollirà animació, festival d’escuma i inflable amb el grup Més tumàcat.
A la nit, serà l’escenari dels dos darrers actes de Festa Major. A les 22.30 h es donarà a conèixer el veredicte final de l’Engreskada i a les 23 h començarà l’espectacle fi de festa amb Txabi Franquesa com a artista principal, la màgia del Mag Ezker i la presentació d’Ulises i Eli.

Publicitat

Publicitat

Més notícies