Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Demà, captació de sang de l’Engreskada, amb els Saltats, els Volats i tota la ciutadania

Per tercer any consecutiu, els Saltats i els Volats es trobaran a la captació especial de sang que promou l’Engreskada. Tota la població està cridada a participar en aquesta acció solidària, que tindrà lloc demà durant tot el dia al Casal d’Avis.

La unitat mòbil del Banc de Sang estarà instal·lada de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Per al Banc de Sang, aquestes captacions són molt importants, ja que, a més de permetre elevar els seus nivells de reserva, serveixen per animar a moltes persones a donar sang per primera vegada.

El primer any es van apropar a donar sang per primera vegada 31 persones; l’any passat en van ser 13. El 2014 es van realitzar 103 donacions i el 2015, 94.

Publicitat

Publicitat

Més notícies