El CE la Llagosta comença la pretemporada amb una victòria i una derrota

0
92

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va estrenar la pretemporada amb dos amistosos durant el cap de setmana passat. El conjunt va iniciar els entrenaments el 29 d’agost i des d’aleshores ha guanyat un partit i n’ha perdut un altre.

Dissabte, va jugar a domicili contra l’Olímpic Can Fatjó i va perdre per 5 a 1 en un mal partit dels llagostencs. Diumenge, l’equip va millorar notablement i va guanyar 5 a 1 contra el Can Mas.

Els propers amistosos del CE la Llagosta seran dissabte a domicili contra l’Arrabal-Calaf i el dimecres 14 de setembre a casa contra el Lliçà d’Amunt. El club estudia la possibilitat de programar dos partits més, ja que la Quarta Catalana no començarà fins a principis d’octubre.

El CE la Llagosta, que segueix sent dirigit per Humberto Velasco, ha renovat gran part de la plantilla de la campanya passada i ha fitxat un davanter, Lucas García, de Cerdanyola. A més, fins a sis jugadors estan a prova.

Publicitat