Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El CE la Llagosta comença la pretemporada amb una victòria i una derrota

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va estrenar la pretemporada amb dos amistosos durant el cap de setmana passat. El conjunt va iniciar els entrenaments el 29 d’agost i des d’aleshores ha guanyat un partit i n’ha perdut un altre.

Dissabte, va jugar a domicili contra l’Olímpic Can Fatjó i va perdre per 5 a 1 en un mal partit dels llagostencs. Diumenge, l’equip va millorar notablement i va guanyar 5 a 1 contra el Can Mas.

Els propers amistosos del CE la Llagosta seran dissabte a domicili contra l’Arrabal-Calaf i el dimecres 14 de setembre a casa contra el Lliçà d’Amunt. El club estudia la possibilitat de programar dos partits més, ja que la Quarta Catalana no començarà fins a principis d’octubre.

El CE la Llagosta, que segueix sent dirigit per Humberto Velasco, ha renovat gran part de la plantilla de la campanya passada i ha fitxat un davanter, Lucas García, de Cerdanyola. A més, fins a sis jugadors estan a prova.

Publicitat

Publicitat

Més notícies