Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Es trenca la dinàmica de descens de l’atur a l’agost

L’atur a la Llagosta va pujar al mes d’agost en 8 persones i va trencar una dinàmica de cinc mesos consecutius de descens del registre de persones desocupades a la nostra localitat. La taxa d’atur se situa ara en el 16,06% amb un total de 1.012 persones apuntades a l’Oficina de Treball de la Generalitat, segons les dades facilitades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La variació relativa mensual respecte al mes de juliol és d’un 0,80%; mentre que la variació relativa anual, en comparació amb l’any passat, és d’una baixada del 8,33% i la variació absoluta de 92 persones menys sense feina.

L’augment de l’atur és la tendència que se segueix a gran part del Vallès Oriental, que també creix i se situa en el 13,89% i representa unes 382 persones més sense feina respecte al juliol. En total, a la comarca hi ha 26.030 persones desocupades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies