Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Els dos sèniors del FS Unión Llagostense inicien la pretemporada

Els dos sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense van començar ahir els entrenaments de pretemporada. Els dos conjunts es preparen aquests dies de cara als partits de Festa Major, que tindran lloc el 10 de setembre al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El sènior A ha iniciat els entrenaments sense cap fitxatge i amb tres jugadors a prova. L’entrenador continua sent José Manuel Poyato i la plantilla està formada per sis jugadors que segueixen de l’any passat: Marc, Juanan, David Martín, Youseff, José Ángel i Javi García. L’equip s’estrenarà a la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala, la Lliga Nacional Catalana, el 24 de setembre a casa contra la Penya Recreativa Sant Feliu.

Javi García és l’entrenador del sènior B en substitució de José Ramos. El nou tècnic compaginarà la tasca d’entrenador del segon equip amb la direcció del juvenil masculí i la seva faceta de jugador del sènior A. El segon equip ha incorporat dos jugadors, Omar i Josep, que estaven sense equip. El conjunt està format també per Dani, Sahuquillo, Félix, Óscar Cubero, Isidro, Cabrera, Ahmed i Patxi. Aquest darrer puja del juvenil. El debut del sènior B al grup B de la Primera Nacional Catalana serà el 25 de setembre contra l’Olot.

Publicitat

Publicitat

Més notícies