Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Obert el període de preinscripció per al 5è Ral.li Fotogràfic de Festa Major

El Foto-Club la Llagosta i la Colla Gegantera de la Llagosta organitzaran l’11 de setembre el cinquè Ral·li fotogràfic de Festa Major. Avui s’ha obert el període de preinscripció per participar en aquesta activitat.

Els interessats es poden inscriure fins al 9 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 20 hores o a la recepció del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí de dilluns a divendres de 16 a 20 hores. El mateix dia del Ral·li també es pot formalitzar la inscripció a l’Ajuntament de 10 a 10.30 hores. També es pot fer al correu llagosta@gegants.cat.

El nombre màxim de participants serà de 60. Els dos temes del ral·li són la Diada i la Festa Major de la Llagosta, per una banda, i els gegants i gegantons de la Llagosta, per l’altra. Per a cada tema, hi haurà tres premis de 50 euros cadascun. Una de les fotografies guanyadores del tema Gegants i gegantons serà la imatge del cartell de la vuitena Trobada Gegantera de la Llagosta.

El veredicte del jurat i el lliurament de premis tindran lloc el 16 de setembre a partir de les set de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament. Bases del concurs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies