Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Els comerciants organitzen dues noves activitats

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta organitza demà divendres una festa del comerç per tancar la temporada de Sona comerç, una iniciativa de diversos botiguers de la nostra localitat que s’ha desenvolupat, per primera vegada, durant els dijous del mes de juliol.

Precisament el darrer Sona comerç es fa aquest dijous a la plaça de la Concòrdia. A partir de les 20 h, i fins a les 22 h, hi haurà música en directe amb un DJ, cava i un pica pica per a totes les persones assistents. El quart Sona Comerç està promogut pels següents establiments: Bar La Amistad, La Botiga, La Faktoria, Punt Fresc, 100 Fragancias i Bar La Família.

Sona comerç lo peta

L’ACIS ha preparat per a demà un esdeveniment per posa el punt final a aquesta iniciativa. Des de les 20.30 h i fins a la una de la nit, la festa es desenvoluparà al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Els comerços associats a l’ACIS oferiran els seus productes. A més, es podrà gaudir d’un servei de bar i escoltar música.

Publicitat

Publicitat

Més notícies