Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament repartirà a l’agost menjars a domicili a 17 infants

L’Ajuntament de la Llagosta distribuirà àpats a domicili a 17 nens i nenes de la nostra localitat de famílies amb escassos recursos econòmics durant el mes d’agost. És la primera vegada que el Consistori portarà a terme aquesta mesura amb l’objectiu que durant el mes d’agost aquests infants tinguin garantit un menjar saludable diari. De forma paral.lela, també es farà, a través de l’entitat Rems, durant aquesta setmana, un repartiment extraordinari d’aliments frescos entre famílies necessitades per cobrir les necessitats del mes d’agost.

També es beneficiaran del repartiment de menjars a domicili 12 persones usuàries del Casal d’Avis durant els dies que aquest equipament estigui tancat (del 6 d’agost al 4 de setembre). Aquestes persones hauran de pagar 4,5 euros per menú, que està subvencionat, ja que l’Ajuntament paga 1,5 euros per menjar per fer front a la despesa total.

Els nens i nenes no hauran de pagar res. El cost l’assumirà íntegrament l’Ajuntament. En total, el cost del servei de catering és d’uns 3.600 euros sense IVA, dels quals l’Ajuntament n’aportarà 2.000 i la resta seran els diners que pagaran els 12 usuaris del Casal d’Avis que rebran el menjar a casa cada dia.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. El verano pasado desde Podemos por un lado, y La veu de la Plaça por otro, presentamos instancias para que se solucionase la necesidad de los infantes becados durante el año para que se les cubriese la necesidad en Agosto. Tras una reunión con la regidora de servicios sociales nos aseguraron que las necesidades de los afectados estaban cubiertas y que no se necesitaba ninguna actuación especial. ¿Que ha cambiado de un año para otro para que ahora si se actúe “cuando no hacia falta”?. Y luego nos llaman populistas…

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies