Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Les 24 hores de futbol sala de la Concòrdia es disputen al Poliesportiu Antonio García

Tretze equips participaran en la cinquena edició de les 24 hores de futbol sala masculí organitzades pel Club Deportivo la Concòrdia. El campionat començarà avui a les 21 h al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El campionat es jugarà en una primera fase amb tres grups. Els dos primers classificats i els dos tercers millors passaran a quarts de final i es disputaran eliminatòries a partit únic fins a la final. El partit per decidir l’equip guanyador de les 24 hores es diputarà demà a les 20.30 h.

El conjunt guanyador s’emportarà 400 euros i un pernil. Hi haurà trofeus per als dos primers classificats, per al màxim golejador i per al porter menys golejat.

D’altra banda, el club va decidir suspendre les 12 hores de futbol sala femení que també s’havien de jugar ara. Els responsables de l’entitat van programar la competició més tard que altres anys i s’han trobat que molts equips ja estan de vacances.

Publicitat

Publicitat

Més notícies