Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Els gegants de la Llagosta participaran a la celebració del 25è aniversari dels gegants de Canovelles

La Colla Gegantera de la Llagosta portarà els gegants de la nostra localitat a la Trobada de colles geganteres de Canovelles. L’acte servirà per celebrar el 25è aniversari dels gegants de la ciutat veïna. La sortida es farà demà a la tarda.

Els geganters de la Llagosta es concentraran a les 16 h a la porta del Dipòsit municipal, al carrer de Sant Llorenç. La plantada dels gegants a Canovelles es farà a partir de les 16.30 h. A les 18 h, començarà la cercavila. Com és habitual, la Colla Gegantera de la Llagosta convida a tothom a acompanyar-la en aquesta trobada. Aquesta serà la darrera sortida dels gegants llagostencs abans de les vacances d’estiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies