Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Els Mossos d’Esquadra inicien una campanya per evitar robatoris durant les vacances

mossos vacances seguresUn any més, els Mossos d’Esquadra fan tot un seguit de recomanacions per evitar robatoris durant les vacances d’estiu. L’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès ha inciat una nova campanya per passar un estiu segur.

Els Mossos d’Esquadra recorden que és important que no quedi clar que l’habitatge ha quedat buit. Recomanen que algun veí es passi de tant en quan pel pis i que algú reculli la correspondència. A més, és molt important no fer públic que marxem de vacances i molt menys a les xarxes socials. Aquells ciutadans que tinguin alarma han de comprovar el seu funcionament abans d’anar-se de vacances.

Els Mossos d’Esquadra també recomanen que tinguem referenciats els objectes de valor per tal de poder reclamar-los en el cas que ens els robin i siguin recuperats per la policia. És útil fer una fotografia de l’objecte i anotar el seu número de referència en el cas d’ordinadors, televisors o qualsevol altre element i, sempre que es pugui, deixar els objectes de valor dins d’una caixa forta.

Si fem un viatge en cotxe, també s’aconsella anar amb compte per evitar robatoris. No deixar coses de valor a la vista dins del vehicle i, sempre que sigui possible, no perdre el cotxe de vista en les àrees de servei de les autopistes.

Des de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès, es recorda que els ciutadans es poden posar en contacte amb la policia autonòmica a través del telèfon 112 sempre que sospitin alguna cosa relacionada amb algun delicte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies