La Festa dels Casals omple d’infants el Parc Popular

0
38
Un moment de la Festa dels Casals.
Un moment de la Festa dels Casals.

El Parc Popular ha acollit aquest matí la Festa dels Casals. Un bon nombre d’infants han participat a les activitats que han preparat l’Ajuntament i la majoria dels casals d’estiu que s’organitzen a la nostra localitat.

Els nens i les nenes dels casals de les Planes, del CEM El Turó, de l’Escola de teatre TELL, de l’Escola de dansa La Room i els infants de P2 de l’Escola Bressol Municipal Cucutras han arribat al voltant de les 9.30 h per jugar una estona fins a les 10.15 h, quan han fet una parada per esmorzar. Una mica més tard, el grup Jin Jan s’ha encarregat de portar a escena un espectacle d’animació, fent participar a tots els infants assistents. El Complex Esportiu Municipal El Turó ha fet una classe de zumba. Nens, nenes, monitors i monitores han ballat de valent abans de tancar la festa amb un canó d’escuma.

La Festa dels Casals ha estat oberta a tota la població. Aquesta és la primera vegada que es fa un acte d’aquest tipus a la nostra localitat. L’objectiu era crear un esdeveniment que permetés als infants dels diferents casals compartir plegats una bona estona.

Publicitat