Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Nova festa Sona Comerç, avui al carrer del Pintor Fortuny

Uns altres comerciants de la Llagosta se sumen a la celebració del Sona Comerç. Si la setmana passada eren les botigues del carrer de Santa Teresa les que muntaven aquesta festa, avui són les del carrer del Pintor Fortuny.

A partir de les 20 h i fins a les 22 h, hi haurà música en directe amb un DJ, cava i un pica pica per a totes les persones assistents. En aquesta ocasió, Sona Comerç estarà protagonitzat pels següents establiments: Bar Café Paulista, El Món de Miriam, Divinity, Isala, Super Shen, Lidia Benzal, Ideo Mj, El Colmado de Manoli, Maycrime, Va de Café, Pili Valero, La Chica de las Lanas i Zafiro Tours, de l’avinguda del Primer de Maig. Sona Comerç compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies