Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Continuen les activitats del programa Viu l’estiu

Avui són força les activitats que es portaran a terme en el marc de la programació Viu l’estiu. Cinema, una festa de l’escuma i classes de salsa formen part de les propostes que s’hi desenvoluparan.

A les 16 h, la Biblioteca de la Llagosta oferirà un nova sessió de cinema. En aquesta ocasió es podrà veure la pel·lícula Los Minions, de Kyle Balda i Pierre Coffin. Els assistents podran gaudir del film amb crispetes i aire condicionat. L’activitat tindrà lloc a la tercera planta de Can Pelegrí.

D’altra banda, la mateixa Biblioteca, conjuntament amb el Restaurant Vostra-Vite, organitza avui una nova classe de salsa. Les persones interessades poden anar a les 23.30 h al restaurant, situat al número 7 del carrer de l’Estació.

La plaça d’Antoni Baqué serà l’escenari de la festa de l’escuma i la discoteca juvenil que organitzaran a partir de les 18.30 h el Nou Casal i Aspayfacos. Aquesta activitat forma part de la programació setmanal que han preparat l’equipament municipal i l’entitat en el marc dels seus respectius casals.

Per últim, indicar que la jornada d’Esport al carrer dedicada al voleibol que s’havia de celebrar aquesta tarda ha estat ajornada per al mes de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies