Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia tindrà la propera temporada un sènior masculí

El Club Deportivo la Concòrdia tindrà la propera temporada un conjunt sènior masculí de futbol sala. L’equip jugarà a la Tercera Divisió Catalana de la competició organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Aquesta és la principal novetat que presenta l’entitat que presideix Antonio Rubio de cara a la temporada 2016-2017.

La Concòrdia mantindrà el sènior femení A, a la Segona Divisió Nacional, i crearà un sènior femení B, que jugarà a la Segona Divisió Catalana. Així, el club llagostenc comptarà la propera temporada amb tres equips, que iniciaran els entrenaments a finals d’agost. Durant la Festa Major, disputaran partits amistosos.

D’altra banda, el Club Deportivo la Concòrdia manté oberta la inscripció per participar en el torneig de 24 hores de futbol sala masculí, que organitzarà els dies 22 i 23 de juliol al Pavelló Antonio García Robledo. Finalment, el torneig de 12 hores de futbol sala femení no se celebrarà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies