Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra i Maribel Íñiguez, subcampiones d’Espanya de clubs a Castelló

Les atletes de la Llagosta Sonia Bocanegra i Maribel Íñiguez es van proclamar el cap de setmana subcampiones d’Espanya veterà de clubs amb el Barcelona Atletisme. La competició es va celebrar a Castelló.

Les dues llagostenques van competir en un bon estat de forma. Bocanegra va assolir el primer lloc als 200 metres llisos i un segon als 100 metres tanques. Íñiguez va aconseguir el segon lloc en el relleu 4×100 metres llisos i va ser desqualificada en els 3.000 metres marxa amb polèmica.

Totes dues atletes van sumar un bon grapat de punts, que van ajudar al seu club, el Barcelona Atletisme, a situar-se al segon lloc del podi estatal veterà amb 63 punts. El primer classificat va ser l’Avinent Manresa i el tercer, el Durango Kirol Taldea.

Publicitat

Publicitat

Més notícies