Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Humana recull un 23,91% més de roba usada a la Llagosta

Una persona fent servir un dels contenidors. Fotografia: Humana.
Una persona fent servir un dels contenidors. Fotografia: Humana.

L’organització Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit durant el primer semestre d’enguany 14,6 tones de tèxtil usat a la Llagosta, mitjançant vuit contenidors distribuïts al municipi. Aquesta xifra representa un augment del 23,91% respecte al mateix període de l’any anterior, quan es van recollir 11,8 tones.

La recollida de tèxtil d’aquesta Organització No Governamental per al Desenvolupament (ONGD) és un servei gratuït per al municipi i significa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus urbans. Humana agraeix la col·laboració ciutadana per donar-li una finalitat social a la roba usada, la qual cosa possibilita que cada any augmenti el volum de recollida de tèxtil al municipi.

Humana disposa a Catalunya de 1.465 contenidors, que de gener a juny han recollit 2.324 tones de tèxtil usat, un 14% més que al mateix període de l’any passat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies