Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’atur baixa a la Llagosta al mes de juny en 40 persones

El nombre d’aturats va baixar a la Llagosta durant el mes de juny. La taxa d’atur de la nostra localitat se situa en el 16,73%, amb 1.044 persones apuntades a l’Oficina de Treball de la Generalitat, 40 menys que al maig, segons les dades facilitades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Per quart mes consecutiu, a la Llagosta baixa el registre de persones desocupades. La variació relativa mensual respecte al mes de maig és d’un descens del 3,69%, mentre que la variació relativa anual és d’una baixada del 8,10%.

Al Vallès Oriental, es van registrar un total de 26.002 persones sense feina, que són 1.071 persones menys respecte al mes de maig. La taxa d’atur a la comarca és del 14,07%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies