Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

100 infants de la Llagosta han pres part al programa Viu el Besòs

Un centenar alumnes de la Llagosta han participat aquest curs al programa Viu el Besòs del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs, del qual forma part el nostre municipi. Durant el curs escolar 2015-2016, estudiants de l’Escola Les Planes han pres part en el programa d’educació ambiental de l’ens supramunicipal.

De les 9 activitats incloses al programa, els 50 alumnes de Cicle Inicial de l’Escola Les Planes han participat a Bèsties i bestioles de riu, un taller a l’aula de 90 minuts de durada per descobrir la fauna que s’amaga al riu i a la conca del Besòs. Pel que fa a l’altre grup del mateix centre, d’educació infantil, ha pres part en l’activitat El riu a l’escola.

El programa d’educació ambiental Viu el Besòs té com a objectiu reforçar l’estudi d’aquesta zona i dels seus rius per donar una visió més global de l’aigua, de la vida que hi amaga, dels seus aprofitaments, dels seus impactes i de les accions endegades per corregir-los. Enguany, més de 4.600 alumnes de 78 escoles i centres formatius de 25 municipis de la conca del riu Besòs han participat en algun dels tallers i sortides del programa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies