100 infants de la Llagosta han pres part al programa Viu el Besòs

0
74

Un centenar alumnes de la Llagosta han participat aquest curs al programa Viu el Besòs del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs, del qual forma part el nostre municipi. Durant el curs escolar 2015-2016, estudiants de l’Escola Les Planes han pres part en el programa d’educació ambiental de l’ens supramunicipal.

De les 9 activitats incloses al programa, els 50 alumnes de Cicle Inicial de l’Escola Les Planes han participat a Bèsties i bestioles de riu, un taller a l’aula de 90 minuts de durada per descobrir la fauna que s’amaga al riu i a la conca del Besòs. Pel que fa a l’altre grup del mateix centre, d’educació infantil, ha pres part en l’activitat El riu a l’escola.

El programa d’educació ambiental Viu el Besòs té com a objectiu reforçar l’estudi d’aquesta zona i dels seus rius per donar una visió més global de l’aigua, de la vida que hi amaga, dels seus aprofitaments, dels seus impactes i de les accions endegades per corregir-los. Enguany, més de 4.600 alumnes de 78 escoles i centres formatius de 25 municipis de la conca del riu Besòs han participat en algun dels tallers i sortides del programa.

Publicitat