Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana té lloc la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

La Llagosta se sumarà aquest cap de setmana a la iniciativa solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb dues activitats al Complex Esportiu Municipal El Turó.

La piscina del complex llagostenc organitza dissabte una classe d’aquagym a la piscina exterior. L’activitat començarà a les 12 h. Per a diumenge, està previst un bany solidari, també al migdia, i es farà una fotografia de grup entre els participants. A més, durant aquests dies es venen productes de la campanya solidària. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Com en les darreres edicions, el Mulla’t també arriba als establiments comercials amb la venda de l’Oli del Mulla’t. Es tracta de l’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya. Per cada ampolla d’oli venuda durant el mes de juliol, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’esclerosi múltiple afecta avui dia més de 7.000 persones a tot Catalunya i s’ha convertit en la segona causa de discapacitat en els adults joves, segons informa la Fundació Esclerosi Múltiple.

Publicitat

Publicitat

Més notícies