Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Avui continuen les activitats del programa Viu l’estiu

Aquest dijous segueixen les activitats del programa Viu l’estiu. D’entre les activitats més destacades, a les 17 hores, la Biblioteca de la Llagosta celebra un taller per espantar els mosquits. La sessió anirà a càrrec d’Encarna Merino i està recomanada per a infants a partir dels 5 anys. Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer a la Biblioteca.

A les 18.30 hores, la plaça d’Antoni Baqué acollirà el Cercle de percussió. Infants, joves i els seus familiars poden participar en aquest taller de percussió col·lectiva que organitzen el Nou Casal i Aspayfacos.

A les 19 hores, el Servei d’Informació Juvenil ofereix en el marc de la Mostra de turisme 2016, un audiovisual sobre Laos. L’autor és el fotògraf i viatger llagostenc Toni Nomdedeu. L’activitat tindrà lloc a la planta baixa del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

Unes altres activitats seran el taller de còctels i les classes de salsa al Restaurant Vostra Vite, a les 20.30 i 23.30 hores, respectivament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies