Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El llagostenc Albert Corzo fitxa pel Granollers de Tercera Divisió

Albert Corzo amb el juvenil de Divisió d'Honor del Cornellà. Fotografia: Twitter Albert Corzo.
Albert Corzo, amb el juvenil de Divisió d’Honor del Cornellà. Fotografia: Twitter Albert Corzo.

El llagostenc Albert Corzo ha fitxat pel Granollers de Tercera Divisió i aquest dilluns va ser presentat com a nou jugador granollerí. El futbolista de la nostra localitat, de 19 anys, ja ha superat els seus problemes físics després de patir una lesió de gravetat. Corzo es va lesionar al març de 2015 quan militava al juvenil del Cornellà, a la Divisió d’Honor, amb un trencament del lligament creuat i del menisc. Aquesta lesió el va tenir apartat dels terrenys de joc pràcticament un any. Al tram final d’aquesta temporada, es va vincular amb el filial del Sabadell, a la Tercera Divisió, per continuar amb la seva recuperació.

Després de superar la greu lesió, Corzo confia arribar al seu millor estat de forma amb el Granollers la propera temporada. El llagostenc destaca com a mitjapunta o a l’extrem i espera ser un jugador important a l’esquema tàctic de l’equip granollerí, que entrena Albert Cámara. A més, Corzo ja havia jugat a l’entitat granollerina durant la seva etapa de formació entre les categories aleví i infantil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies