Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

L’Oficina del síndic atén 10 queixes i 3 consultes a la Llagosta

Una de les consultes d'aquest matí a Can Pelegrí.
Una de les consultes d’aquest matí a Can Pelegrí.

L’Oficina del síndic de greuges de Catalunya ha atès avui a la Llagosta 10 queixes i 3 consultes. L’equip del síndic s’ha ubicat aquest matí al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí i ha rebut un total de 13 visites, 11 d’aquestes de veïns i veïnes de la nostra localitat.

Les persones que han consultat amb l’Oficina del síndic han plantejat problemes relacionats amb serveis bàsics de consum com gas i electricitat, serveis socials, processos administratius, molèsties per sorolls i tributs, entre altres. Tres de les deu queixes han anat dirigides a l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies