Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias canviarà de competició la propera temporada

El Club Deportivo Viejas Glorias s’ha canviat de federació de cara a la propera temporada. L’entitat de veterans llagostenca jugava fins aquest curs a la màxima categoria de l’Associació Esportiva de Catalunya, la Divisió d’Honor, i a partir d’ara ho farà a la Cinquena Divisió de l’Agrupació de Futbol Veterans del Vallès i Maresme, que és la categoria més baixa de cinc lligues.

La decisió va ser presa fa unes setmanes, però no es va fer oficial fins dijous, quan el Viejas Glorias es va registrar en la nova lliga. Els principals motius del canvi han estat el baix nivell generalitzat dels equips de la Divisió d’Honor i el calendari amb 19 conjunts.

Tot i començar la propera temporada en la categoria més baixa, la Cinquena Divisió, l’equip té com objectiu intentar aconseguir l’ascens. Els llagostencs es trobaran en la categoria amb equips del Vallès Oriental i del Maresme. Per intentar pujar de categoria, gran part de l’actual plantilla ha renovat i també el tècnic, Julio Giménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies