Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Carla Canalejas guanya la Granollers Cup amb la selecció catalana cadet

Carla Canalejas amb la copa de la Granollers Cup. Fotografia: Xavier Canalejas.
Carla Canalejas,  amb la copa de la Granollers Cup. Fotografia: Xavier Canalejas.

Carla Canalejas ha guanyat amb la selecció cadet de Catalunya la Granollers Cup, un campionat d’handbol de base considerat com un dels més rellevants del Sud d’Europa i que atreu equips d’arreu del món. El combinat català, amb la llagostenca a les seves files, es va imposar diumenge en la final contra un equip de Noruega, l’Ostsiden, per 18 a 14, al Palau d’Esports de Granollers.

Canalejas, que pertany al Joventut Handbol la Llagosta, va anar de menys a més fins a convertir-se en una jugadora titular en l’equip català. La llagostenca va haver de canviar la seva demarcació habitual de primera línia per jugar com a extrem. Catalunya va passar la fase de grups amb 4 victòries i 1 empat. En les eliminatòries va superar l’HK d’Islàndia, el Knarvik de Noruega, el BM Carabanchel de Madrid, el BM Algirós de València i en la final, l’Ostsiden.

Ariadna Muñoz, també del Joventut Handbol la Llagosta, va quedar al tercer lloc amb la selecció de Catalunya infantil. L’equip català, amb Muñoz, va perdre la semifinal amb el Sant Joan Despí, però va guanyar la final de consolació per 13 a 10 contra el BM Castelló.

Cinc equips del Joventut Handbol la Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta va presentar cinc equips a la Granollers Cup i tres d’aquests van passar a la fase final del campionat granollerí. L’aleví femení va arribar fins als quarts de final, que va perdre contra l’Handbol Santa Maria de Palautordera; el cadet masculí, als setzens de final, que va caure contra l’AON Fivers d’Àustria; i l’infantil masculí es va quedar a la repesca després de ser eliminat pel San Sebastián de los Reyes de Madrid. L’infantil i el cadet femenins no van passar de la fase de grups.

Publicitat

Publicitat

Més notícies